Over mij - Cathalina van den Heuvel

Cathalina van den Heuvel

Ik ben Cathalina van den Heuvel, gediplomeerd masseur en schoonheidsspecialiste met een eigen massagepraktijk aan huis in Poortugaal. In ben in het bezit van het diploma massagetherapeut aangevuld met diverse specialisaties, het diploma primair medische kennis en daarnaast ben ik aangesloten bij BMS. Voor het complete aanbod van massages klik hier.

Mijn eigen ervaring
Tijdens een burn-out heb ik zelf kunnen ervaren wat de invloed van geestelijke onbalans kan zijn op de lichamelijke gezondheid. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat de focus in de gezondheidszorg zich niet alleen zou moeten richten op het beter maken van mensen, maar ook op het voorkomen van gezondheidsklachten. Dat is waarom ik heb besloten om mensen hierbij te gaan helpen. Massage is uitermate geschikt om een bijdrage te leveren aan je lichamelijk en geestelijk welzijn door een afname van spanning en stresshormonen. Massagebehandelingen hebben een langdurig positief effect wat dagen tot zelfs weken kan aanhouden.

Massage, Integriteit & Comfort

Integriteit en comfort staan bij de massages voorop. Met persoonlijke begeleiding help ik je te ontspannen. Tijdens de eerste afspraak kijken we dan ook samen welke massage voor jou het meest geschikt is. er zullen tijdens de massage geen storende factoren aanwezig zijn. Zo kun je in alle rust comfortabel genieten en is het effect van de massage optimaal. Ik verwelkom je graag in mijn praktijk om je te helpen ontspannen, de stress los te laten en met hernieuwde energie naar huis te gaan!

Tijdens uw bezoek aan massagepraktijk De weg naar Ontspanning is alle benodigde comfort aanwezig. Alle massages van het gehele lichaam worden voorafgegaan door een voetenbad. Mocht je na de massage willen douchen, dan is daar ook de gelegenheid voor in een afgesloten ruimte. Ik verwelkom je graag in mijn praktijk om je te helpen ontspannen, de stress los te laten en met hernieuwde energie naar huis te gaan!

Contact


Copyright © 2019 De weg naar Ontspanning | KvK nummer: 73620661